Director web

Recomandari \ Retete si diete \ Salata asortata I

alege o categorie:



Salata asortata I


Ingrediente:
2 salate;
1 sfecla rosie;
2 fire de praz;
5 morcovi potriviti;
sare;
ulei;
suc de lamaie.

Mod de preparare:

Sfecla se spala si se pune la fiert cu tot cu coaja si fara a se taia deloc in partea de sus. Fierbe cam intr-o ora. Se scoate din apa, se lasa la racit, se curata de coaja si se rade pe razatoarea mare. Se amesteca cu sare, ulei si suc de lamaie.

Morcovii cruzi se curata si se radtot pe razatoarea mare. Se amestecac de asemenea cu sare, ulei si suc de lamaie.

Prazul se curata, se spala si se taie rondele subtiri - doar partea alba si verzuie, pana la locul de unde pornesc frunzele.

Se pregateste un platou suficient de mare, oval, pe care vom aseza salata astfel: in centru, in forma ovala, sfecla rosie; dupa aceea asezam frunze de salata verde ca un pat, peste care asezam in jurul sfeclei rosii rondelele de praz, iar ultimul oval este alcatuit din morcov. Culorile alterneaza frumos si avem o salata deosebit de frumoasa si aspectuoasa pentru mese festive.


Cuvinte cheie: salata, salate, salata de sfecla rosie, sfecla rosiefire de praz, morcovi, sare, ulei, suc de lamaie



Vizite luna asta: 8057
Total vizite: 19359

           

Alege din 7 zile


Ultimele recomandari inscrise



Index recomandari: A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  


Urmareste-ne pe Facebook!    Urmareste-ne pe Twitter!
© 2024 Recomandam.ro. Toate drepturile rezervate. Design: EVIDWEB