Forum | Recomandam.ro
Director web Adauga site Anunturi Calendar Mesaje recente Promovare online Filme si cinema Jocuri Social

FAN Courier isi bate joc. Cele mai proaste servicii de curierat

FAN Courier isi bate joc. Cele mai proaste servicii de curierat
« : Ianuarie 11, 2018, 02:07:26 p.m. »
Da, FAN Courier Romania isi bate joc de majoritatea clientilor. Inteleg ca au fost sarbatorile dar asa tepe sa traga FAN Courier?
De curand, am incercat sa trimit un plic (un contract) prin FAN Courier si m-au furat de 37 LEI. Deci practic nu am beneficiat de absolut nimic.
Am trimis plicul de doua ori si mi-au spus ca nu au gasit pe nimeni la destinatie si nici nu a raspuns la telefon, M-AU MINTIT !!
Nu s-a dus nimeni, destinatarul mi-a confirmat ca NU a fost sunat si a stat acasa in permanenta pe perioada livrarii.
De doua ori s-a incercat livrarea, asa mi-au spus. Si a durat si aproape o luna de zile. Acest plic (contract) trebuia sa ajunga in Pitesti (Mai repede il duceam eu).
In fine .. la final am sunat sa vad ce s-a mai intamplat cu plicul si mi-au spus ca au incercat sa ma contacteze telefonic ca sa mi-l returneze, dar pe un numar de telefon gresit.
In fine mi-au adus plicul si m-au taxat de 37 LEI fara sa faca ei nimic, doar l-au tinut la ei in depozit.

Deci clar cei de la FAN Courier sunt niste hoti am si dovezi, le-am facut si reclamatie, convorbiri inregistrate, absolut tot.

"FAN Courier - Niciodata la destinatie, dar de platit platesti".

Linux Ubuntu Guides Banner web publicitar doar cu 5.00 EUR lunar! Banner web publicitar doar cu 5.00 EUR lunar!